THE FACT ABOUT کمک به بیماری پروانه ای THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About کمک به بیماری پروانه ای That No One Is Suggesting

The Fact About کمک به بیماری پروانه ای That No One Is Suggesting

Blog Article

تست شخصیت: آیا شما به فکر دیگران هستید؟ بگو کدوم حیوونو دیدی تا بگم!

اما باز نگرانی ناراحتی من از دیدن این حال بچه ام تمامی نداره چون هنوز دلپیچه داره،لطفا یک راه حل به من نشان دهید که این مشکل بچه ام تموم بشه.با تشکر.

داروها سبب کنترل خارش، درد و درمان عوارضی همچون عفونت در جریان خون گردند. در صورتی که زخم‌ها نشانه‌های عفونت گسترده همچون ضعف، تورم غدد لنفاوی و تب را بروز دهند، این امکان وجود دارد که پزشک آنتی بیوتیک خوراکی تجویز نماید.

از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

بیماری پروانه‌ای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایه‌های پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و می‌تواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا غالب باشد.

-پوست شکننده که به راحتی تاول می زند، به خصوص روی دست ها و پاها 

بیشتر بخوانید: کیست چیست و چگونه به وجود می‌آید؟ + ۶ نوع آن

اشکال شدید بیماری پروانه ای ممکن است موجب ترکیب انگشت ها یا پنجه های پا و خم شدن غیر عادی مفاصل شود. این می تواند بر عملکرد انگشتان، زانوها و آرنج هایش تاثیر بگذارد. 

پزشکتان می تواند به شما نشان دهد که چطور می توانید به خوبی از تاول ها مراقبت کنید و راه هایی را برای پیش گیری از آن ها به شما توصیه کند.

اگر بحث اجبار و ناچاری نباشد، همه‌ی ما دوست داریم در حوزه‌ای فعالیت کنیم که به علت بیماری پروانه ای آن علاقه داریم. اگر شغلی که انتخاب می‌کنیم بر اساس علاقه و اهداف ما باشد، نه‌ تنها در آن موفق‌تر خواهیم بود، بلکه ساعات‌ کاری و فعالیت‌های دشوار نیز ما را اذیت نخواهد کرد.

همچنین داروی گریپ واتر یا گریپ میکسچر را در صورتی که دکتر تجویز نکرده مصرف نکنید.

از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانه‌ای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانه‌ای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشه‌برداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.

گشاد کردن مری از طریق عمل جراحی می‌تواند این مشکل را تا حدودی حل نماید و حرکت غذا از دهان به معده را آسان سازد. خطرات این عمل شامل سوراخ شدن مری می‌باشد.

متاسفانه برای این نوع بیماری درمان خاصی وجود ندارد و تنها می‌توان از طریق اقداماتی از به وجود آمدن آن پیشگیری نمود.

Report this page